Jump to content

Recommended Posts

Hello, I just received my new PS4 Scary Party modded controller about a week ago and the L1 and R1 buttons have suddenly stopped working. It worked great for a week and I don't really feel like sending it back and waiting, this is my only remote at the moment. The controller is charged.  I am wondering if anyone else has experienced this issue and what possible solutions are.

 

Link to post
Share on other sites

Sean, I've had it. When r1 & l1 do not respond and also you can't activate rapid fire - it means the controller went into a sleeping mode which means the controller is not charged enough. Check on your power supply, I ended up replacing mine as it appeared it wasn't charging well, and then just press the Home button to wake the controller up.  

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Sean Hicks said:

Hello, I just received my new PS4 Scary Party modded controller about a week ago and the L1 and R1 buttons have suddenly stopped working. It worked great for a week and I don't really feel like sending it back and waiting, this is my only remote at the moment. The controller is charged.  I am wondering if anyone else has experienced this issue and what possible solutions are.

 

Hi Sean, 

If the R1 and L1 buttons on your controller are not working, in 90% of cases it's an indicator of insufficient power supply that doesn't deliver enough charge for your modded controller and makes it go to a sleep mode. What power cord are you using? If it has been in use for a while or is a third party one, it won't necessarily deliver enough power to supply a good performance of the modchip even if it charges your regular PS4 controller fine. 

I recommend you try a brand new USB cord, charge the controller well and hit the PS Home button to wake the modchip up. Would be great if let me know if this helped. 

 

Link to post
Share on other sites
On 7/6/2020 at 8:30 PM, Sean Hicks said:

Hello, I just received my new PS4 Scary Party modded controller about a week ago and the L1 and R1 buttons have suddenly stopped working. It worked great for a week and I don't really feel like sending it back and waiting, this is my only remote at the moment. The controller is charged.  I am wondering if anyone else has experienced this issue and what possible solutions are.

 

Hi, has happened to me as well. But  I forgot I turned the mod when I turned the ps4 off too. The next morning I turned the ps4 on with the controller then started playing nothing was working because I never turned the mod on, So I turned my ps4 off then turned the mod on , But there’s no need to turn the mod off when turning the console off

Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Jonah Uplinger said:

Just got mine today tried a new charger....nothing.....tried resetting....Nothing..... tryed resetting the ps4.....Again nothing. Im incredibly upset woth this.

Hello,

You have created your account minutes ago and have no Purchase History with us.

May you please attach a picture (back view) of the controller you're having problems with here.

It doesn't look like you have our product.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
4 hours ago, King Rob said:

I got a modded controller and now a idk a month later my l1 and r1 buttons stopped working.I tried getting a new cable and that didn’t work.CAN ANYONE HELP PLS

If that didn't solve the issue and a factory reset won't help either, please go ahead and contact support team at support@megamodz.com to send the controller for inspection. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...